Csend szoba szerepe és jelentősége

 

csend szoba

csend szoba

Mit gondoltok, mennyire fontos egy csend szoba az irodában? Azt gondolom, hogy sokan nem is tudják, micsoda aranyat ér egy ilyen hely. A csend szoba szerepe és jelentősége óriási. Egy ilyen helyiség a munkahelyen egy nagyszerű menedék lehet, ahol ki lehet pihenni a nap folyamán felgyülemlett feszültséget. Az iroda bútorok között egyetlen zöld növény sem tudja ugyanazt a nyugalmat adni, amit ez a kis sziget nyújt.
Az állandó zsongás, telefonok csörgése, emberek beszélgetése néha igencsak zavaró lehet. Néha az embernek szüksége van egy kis csendre, hogy összeszedje a gondolatait, vagy éppen készüljön egy fontos prezentációra. A csend szoba pont erre kínál lehetőséget. Kis zárt világunk, ahol a külvilág zaja nem zavarja meg a koncentrációt. Itt, a csendben az ember képes lehet a legjobban összpontosítani, és a legnagyobb hatékonysággal dolgozni.
Na és a csend szoba kialakítása? Az nem is olyan bonyolult feladat. A www.spaceandmore.hu weboldalon rengeteg irodabútor között válogathatunk, amik segítségével kialakíthatjuk saját csend szobánkat. Egy kényelmes fotel, egy világosító lámpa, egy kis asztal az italoknak, és már kész is a munkára inspiráló környezet.
Tehát, ha úgy gondolod, hogy a munkahelyen néha jól esne egy kis csend, akkor gondolkozz el a csend szoba bevezetésén. Azt garantálom, hogy a munkatársak is nagyra értékelnék, és a munkahelyi hangulat is javulna. Nem is beszélve a munkahelyi hatékonyság növekedéséről. Hiszen tudjuk jól, a csend arany, különösen az irodában.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!