Teret adó olasz étkezőasztalok

 

Balance étkezőasztal

Balance étkezőasztal

Személy szerint mindig is rajongtam az olasz designért, főleg ha étkezőasztalokról van szó. Szerintem semmi sem tudja jobban feldobni a konyhát, mint egy igazán elegáns, mégis praktikus asztal, ami egyszerre szolgálja a hétköznapokat és a különleges alkalmakat is. De mi is teszi különlegessé az olasz étkezőasztalokat, amiket a www.myhome.hu oldalon találhatsz?
Először is, nem szabad elmenni amellett, hogy mennyire teret adnak az olasz étkezőasztalok. És ezzel nem csak azt értem, hogy nagyok, és sok ember fér el körülöttük. Hanem azt is, hogy az asztalok azzal, hogy milyenek, szinte meghatározzák a körülöttük lévő teret. Egy olasz étkezőasztal nem csak egy asztal, hanem a helyiség középpontja, ahol összegyűl a család, ahol beszélgetünk, ahol élvezzük az ételt és egymás társaságát.
Arról nem is beszélve, hogy mennyire gyönyörűek ezek az asztalok. Az olasz design mindig is arról volt híres, hogy ötvözi a klasszikus eleganciát a modern vonalakkal. Az asztalok nem csak használati tárgyak, hanem műalkotások is egyben. Mindegyik asztal egyedi, és mindegyikben érezhető az a szenvedély és odaadás, ami az olasz designban megjelenik.
De vajon miért van az, hogy az olasz étkezőasztalok ennyire népszerűek? Talán azért, mert egy ilyen asztalnál ülve érezhetjük igazán, hogy otthon vagyunk. És ezt az érzést, ezt a hangulatot adja tovább az asztal minden egyes részlete, minden egyes vonala. És te, mit gondolsz erről? Szerinted mi a legfontosabb egy étkezőasztalban?

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!