Kényelem és stílus egyben: Az ideális iroda megteremtése

 

forgószék 2

forgószék 2

Valaha is érezted azt, hogy milyen jó lenne, ha az irodádban töltött idő kellemesebb és produktívabb lehetne? Vagyis olyan hely lenne, ahol kényelmesen és stílusosan dolgozhatsz? Nos, szerintem pont erről szól az ideális iroda megteremtése. Az irodabútoroknak nem csak funkcionálisnak kell lenniük, hanem esztétikai szempontból is hozzá kell járulniuk a munkahelyi hangulathoz.
A forgószék például elengedhetetlen elem egy modern irodában. De nem mindegy milyen! Gondolj bele – vajon mennyi időt töltesz naponta ülve? Akkor miért ne választanánk olyat, ami egészségünket szolgálja és közben még jól is néz ki? A spaceandmore.hu weboldalon rengeteg ízléses és ergonomikus irodaszéket találtam – igazi öröm volt válogatni köztük!
Az asztalod pedig legyen elég nagy ahhoz, hogy minden fontos dolog elférjen rajta anélkül, hogy zsúfoltnak éreznéd. Szeretném hangsúlyozni annak fontosságát,hogy az asztal alatt elegendő lábtér álljon rendelkezésre – hiszen ez növeli komfortérzetünket hosszan tartó üléssel kapcsolatos tevékenységek során.
És ne feledkezzünk meg a tárolóhelyekről sem! Polcokra van szükségünk dokumentumokhoz, fiókos szekrények pedig rengeteg apróság otthona lehetnek. Nincs annál bosszantóbb mint amikor valami eltűnik vagy nem találod a helyén!
Végül de nem utolsósorban: gondolkodj a dekorációban is! Lehetnek növények az ablakpárkányon vagy poszterek a falon – ez csak rajtad áll! Mindenképpen valami olyasmit válassz amit szeretsz nézegetni – hiszen sok órád leszel itt nap mint nap!
Ezekkel az ötletekkel remélhetőleg építkezhetsz saját munkahelyed kialakításánál. Hiszem azt, hogy ha kényelemben és stílusos környezetben végezzük a feladatainkat akkor jobbak leszünk abban amit csinálunk.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!